10 години Desizo Monni (Видео)
„10 Years Desizo Monni“ е едно от най-големите събития на мъжката мода за 2018-та година. С дрескод синьо и жълто, юбилейното парти посрещна знаменитости, творци и високопоставени лица от различни браншове в резиденция “Димитров”

Частното събитие започва още от входа на резиденцията, където собственикът на марката, който също е рожденик, г-н Магдален Димитров, посреща своите гости пред стената на славата. По червения килим на Desizo Monni се събират ВИП гости и клиенти на марката като Анелия Петкова, Елена Кристиано, Гери Дончева, Мария Бонева, Давид Михайлович и Евгени Минчев, който участва в организацията на цялото мероприятие.

Гостите са настанени на няколко крачки от черноморското крайбрежие и успяват да се насладят на редица изпълнения през цялата вечер. Първата изненада за вечерта е речта на г-н Димитров, в която споделя дългосрочните си планове за развитие в Лондон и Дубай. След което представи модно ревю с подбрана селекция от колекция есен/зима 2018-2019 на Desizo Monni,с дизайнер Иван Гинчев, която ще бъде налична в магазините през септември. С подкрепата на един от най-популярните родни оперни певци, Любомир Дяковски, моделите дефилират с автентични духови инструменти на Плевенската филхармония.

Специални гости на сцената са ЕсилДюран, Криско, Донна и балет Фламинго. С богатия си репертоар, изпълнителите допринасят за веселата атмосферата на морското събитие и успяват да поканят част от гостите на дансинга.

Юбилейното събитие приключи с церемония с брандирана торта и фойерверки, докато всички изпълнители и гости пеят Happy Birthday с пожелания за успешно развитие в по-големи мащаби.

Снимки: Хайлайф

Събития

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации