Летният базар на изкуствата и творческите занаяти празнува своя 3-ти рожден ден
Летният базар на изкуствата и творческите занаяти е перфектен повод да се сдобиете с нещо уникално и ръчно изработено в приятната компания на хората, които са го изработили .Да видите магията и харизмата, които тези творци, носят със себе си

Тази година летният базар на изкуствата и творческите занаяти става на 3 години. Организаторите на събитието, канят всички свои приятели да отпразнуват заедно прекрасния повод. Едно любимо наше местенце създадено с много любов и желание, да има повече видимост на творчеството, красивите неща и креативните идеи.

13335924_598306097014778_9152154367201364711_n
На 18 юни в 11 часа, летният базар на изкуствата ще отпразнува своя трети рожден ден, на мястото където се е “родило” – Sofia Live Club, в подлеза НДК.
Над 60 автори на ръчно-изработени произведения – дрехи, аксесоари, бижута, плетени бански, сандали, чанти, декоративни предмети за дома и др. ще представят своите творения.
Ще има и шоколад, домашен сладолед, вкусни сладки и солени изкушения, чай и подправки от селектирани региони, българска натурална козметика и мнооого ароматно вино от арония, малини, вишна, пъпеш и най-приятната компания на талантите на страната, дали живот  и красота на всеки предмет в ежедневието ни.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации