ММ боецът Деян Топалски грабна Ками от студиото на ” Първа смяна” пред смаяния поглед на Павел Владимиров

Деян е приятел на предаването и водещите и той беше първия гост на любимите ни Ками и Павката и преди лятото закриваме сезона отново с него. В удобното “барбаронско” неделно студио Ками и Павката се забавляваха с бестовете от втори сезон на ” Първа смяна”. Започнаха с друг подарък – плазма за Павката, изгледаха интервютата с Мария Илиева и Павел и Венци Венц, пред който Ками винаги онемява. Орлин Павлов, който нокаутира водещата с целувка и Станимира,която буквално нокаутира Павел. Отново 100 Кила и най – гледаният епизод с Иван Тишев и Надя.На финала пък се появи приятелят на предаването Деян Топалски, който си взе Ками , след като в първия сезон я “подари” на Павката.

Ще я върне ли през септември любимия ММ боец, какво да очакваме от “Първа смяна” на 15 септември предстои да научите скоро. Дотогава може да гледате повторенията на любимото ви предаване по 359 TV докато нашите водещи си почиват през лятото.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации