“Fashion games” ревю на младите надежди в българската мода

Артистичност, красота и нови креативни хрумвания представиха студенти от специалността „Мода и мениджмънт в модата” към Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” на ревю с обединяващо заглавие Fashion Games. Играта във всичките и разновидности бе източник на вдъхновение на младите надежди на българската мода.

7

 

15 тоалета в две теми: AQUA и MY GAME бе отговорът на дизайнерката Евелина Дойчинова на предизвикателството. Умело подбраните материи и силуети, които имитираха водната повърхност, потопиха публиката в спокойствието и красотата на водата. Колекция се отличаваше с изчистеност на формите и стил.

_DSC5171

MY GAME бе истински взрив от ярки и силни цветове на облеклата и аксесоарите. Тоалетите носеха изтънчения почерк на дизайнерката, с внимание към детайла и любов към играта с цветове.

13

Моделите бяха показани на ревю в галерия „Графит“ като част от модно събитие, организирано от Варненския Свободен Университет „Черноризец Храбър“, където Евелина е студент в специалност „Мода и мениджмънт в модата“.

Колекциите бяха представени от едни от най-атрактивните модели на морската столица –  Дими Друмева, Габриела Генчева, Стела Димитрова, Анелия Генова, Велина Савова, Христина Крайчева.

6

Евелина Дойчинова дебютира на Sofia Fashion Week 2015 с колекцията By the Sea и затвърди своето присъствие на българската модна сцена с MAGIC FOREST, представена през май тази година.

10 4

Мода

Свързани Публикации