Лак за устни от Louboutin

Задължителният бюти пордукт за есента на 2016-та година е дръзкият лак за устни на Louboutin.  Новото бижу носи името Loubilaque. Представен в 8 нови цвята, идеята за визията на изящния продукт идва от история на първите червени подметки на обувките Christian Louboutin. 

Loubilaque-6

Сред новите нюанси виждаме  класическото червено на марката Rouge Louboutin, както и  Akenana, Altareva, Altressa, Bengali, Bikini, Casanovella и Colibretta.

Loubilaque-3

Освен богат цвят, ярките лакове за устни отразяват светлината и оставят лек аромат върху устните. Дизайнерът избира да ги опакова във формата на амулет в течност, приличаш на шишарка, който освен всичко притежава златна закопчалка, която позволява да носим Loubilaque като бижу около врата.

Loubilaque-2

Loubilaque-5

 

Loubilaque-4

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.