Spice Girls се завръщат

Една от групите, емблема на 90-те Spice Girls честват 20 години от създаването на групата. Въпреки, че не успяха да се съберат отново всички заедно, в чест на рождения ден, 3 от популярните дами в групата представиха своята най- нова песен.  Парчето вече е факт и се казва “Song For Her”. “В нея се споменава какво са почувствали трите, когато Spice Girls е загубила идентичността си, след като певиците от групата станаха родители”.

Както знаете трите работят в звукозаписно студио от няколко месеца, а тяхното ново триото носи името GEM, както сами се нарекоха. Въпреки това, новото парче ще носи името на Spice Girls”, а не GEM коментират близки до момичетата.

psice

Момичетата готвят и грандиозно турне по повод юбилея си. То обаче беше отложено за следващата година, тъй като не са успели да си осигурят залите, в които са искали да пеят. А дали на сцената ще се съберат отново всички 5 звездни дами, остава да видим.

1280_spice_girls_getty_566860093-e1467981226838

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации