Scorpions вдигнаха на крака препълнената зала на Арена Армеец!

Концертът в неделя вечер стартира към 20:20 часа без подгряваща банда. Scorpions откриха шоуто с песента от последния им албум “Going Out With a Bang“. А по време на втората песен – Make it Real, огромните екрани на сцената бяха украсени в българския флаг и герб.

scorpions 3

Един от най-силните и запомнящите се моменти бе дръм солото на барабаниста Мики Дий, който замества оригиналния барабанист на Scorpions Джеймс Котак. По време на солото си, барабанистът бе издигнат със специална платформа на 10 метра над сцената и забиваше мощно с поглед към цялата зала.

scorpions 4

Силни емоции и незабравими спомени отнесоха всички гости в препълнената зала, който за пореден път доказаха голямата си любов към класиките на немските металисти.

scorpions (1) scorpions 2

снимки: Събин Коларов

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации