NARS & ERDEM създават ,,странни цветя”

Козметичният гиант NARS обяви партньорството си с Erdem за нова линия продукти, озаглавена “Strange Flowers”, която ще излезе през април.

Романтична и нежна – такава е новата лимитирана колекция козметични продукти, плод на колаборацията между NARS и ERDEM. Партньорството беше обявено по време на седмицата на модата в Лондон, където дизайнера представи колекцията си вдъхновена от истинска история, за която може да разберете тук.

13 броя гримове ще бъдат част от лимитираната серия, която се очаква на пазара от април, сред които сенки, червила, хайлайтър, пудра за устни и други.

Гримьорът Val Garland е използвал новите продукти именно в ревюто от седмицата на модата. Той определя цветовете за пролетта като ,,смели, но и въздържани”.

,,Колекцията е създадена с идеята за странни цветя, които са красиво сложни и понякога опасни. ” – допълва Erdem.

A post shared by ERDEM (@erdem) on

Снимки: Nars

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.