20 въпроса към… Весела Барбукова

Тя е силна и земна, вярваща и успяваща. Тя е Весела Барбукова

Дали става дума за бизнес, изкуство или благотворителност, Весела Барбукова действа по един и същи начин – с вдъхновение. Зад гърба ѝ остават редица реализирани проекти, а пред себе си тя открива все нови и нови хоризонти.

За взривовете и вдъхновението след 25 години любов, за смирението и вярата, и за любимата дреха в гардероба, разказва днес самата Весела Барбукова пред Code Fashion:

Първото нещо, което правя сутрин е… Кафе Неспресо! Черното Ристрето! Без него не мога да започна деня си по никой начин!

Никога не излизам от къщи без… Вдъхновение.

Любимата дреха в гардероба ми е… Christian Dior Haute Couture! С този тоалет бях и на старта на Телевизия Българе. Носи ми късмет! И един шал с рози на Валентино. Пазя го като фетиш – много сантименти в него са вложени.

Единственото нещо, за което ще се похваля e… Оцелявам всеки ден, напук на всички, които си мислят, че може да се живее без любов!

Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… Средно луда и с вечна „важна“ (поне за мен) мисия в мозъка си!

Моите любими дизайнери са… Christian Dior и Valentino.

Най-голямото удоволствие е… Срещи с приятели, с които да не говорим за работа, а за живота и хубавите му страни. И да се забавляваме.

Най-вълнуващият човек, който някога съм срещала е… Моят съпруг Димитър Барбуков – след 25 години заедно не спира да ме взривява и вдъхновява всеки ден.

Личността, с която бих искала да се срещна е… Джак Никълсън!

Нещо, което хора не знаят за мен е… Спя по 3 часа в последно време. И ме интересува само хубавата страна на живота. С другото – токсините, съм предозирана.

Последното нещо, което търсих в Google беше… Поезията на Георги Константинов.

Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… Нищо. Те се заслепяват от мен! Каквото не ти пречи – само ти помага!

Поддържам форма с… Глад. В последно време. Нямам комплекси – каквито и килограми да съм – самочувствието ми не страда, защото не го базирам никога на външния си вид. Е, по-добре е да си слаб все пак.

Козметиката, която използвам е… Молитва за доброто в този живот! Всяка сутрин, след кафето!

Моето любимо място за пътуване… Мон Сент Мишел – Нормандия, Франция.

Нещото, което винаги съм искала да направя e… Филм за живота си.

Най-добрият житейски съвет, който съм получавала е… Всичко, което моят баща ми е казвал – най-ценните житейски уроци! Не винаги ги следвам, но пък… Когато се смиря – успявам.

Парфюмът, който отлично ме описва е Hermes Elixir Des Merveilles. Изобщо всички аромати на Hermes.

Най-хубавото нещо в професията ми е… Усещането, че мога да оставя сърцето си в камъка, в градежа, в това, което правя.

Моят CodeFashion е… Позитивизъм и Вяра в Бог

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *