20 въпроса към… Теодор Тодоров

Днес ви запознаваме с едно от добре познатите, чаровни лица в страната и един от водещите на Sofia Fashion Week – Теодор Тодоров – Тео. Само на 25 години, той за кратко време се превърна в едно от най-популярните лица и водещи на различни събития в страната. От сцената на младежките форуми до тази на най-големите събития в София и България, Тео е сред най-предпочитаните лица за водещ. Винаги зареден с позитивна енергия, усмивка и голяма доза чувство за хумор, той доставя усмивки на всички зрители. Амбициозен, целенасочен и много упорит, напълно в духа на своя зодиакален знак – лъв, Тео преминава през школата на различни телевизии и радио-станции, развивайки своя опит и качества. Виждали сме го на сцената на Sofia Fashion Week, Mr and Miss Grand Sea, Lady Universe, Miss World Bulgaria,  Magic World Dance Festival, тържества по повод празниците на редица общини, конкурси за красота, сватби, фирмени партита, абитуриентски балове и много други. Участвал е в редица тв предавания, между които е популярният сериал  “София – ден и нощ“, благодарение на което, хората го разпознават навсякъде. Тео вярва, че няма невъзможни неща и винаги трябва да се дава шанс на таланта.

6img_9306

 

 1. Първото нещо, което правя сутрин е… да си взема телефона, за да видя колко е часа и да прегледам дневните задачи;

 2. Никога не излизам от къщи без… телефон, ключове и портфейл.

 3. Любимата дреха в гардероба ми…  всички са ми любими, но най-много обичам… една бяла риза.

 4. Единственото нещо, за което ще се похваля е… че правя и работя, това което обичам и мога да накарам хората да се усмихнат.

 5. Ако трябва да опиша моя личен стил с една думаспортно-елегантен с една идея по-официален.

 6. Моите любими дизайнери са… Dior, Prada, а от българските залагам на идеите на “Агресор”, “M’sut” и “Maniac”.5img_5753

 7. Най-голямото удоволствие е… когато съм на сцена или пред камера и водя някакво събитие, например Sofia Fashion Week, което е сред любимите ми.

 8. Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал… най-добрата ми приятелка – Петя, с която се познаваме от…може би цял живот.

 9. Личността, с която бих искал да се срещна… е руският президент Владимир Путин.

 10. Нещо, което хора не знаят за мен е… че съм изключително подреден и адски нетърпелив човек. Винаги искам всичко да се случи сега и на момента.

 11. Последното нещо, което търсих в Google беше… текста на песента Purple rain на Prince.1img_5652

 12. Какво ми взимат „светлините на прожекторите“…  колкото и да звучи изненадващо не ми вземат нищо, те по-скоро ми дават емоция, която ме зарежда.

 13. Поддържам форма със… опити да се храня и живея здравословно.

 14. Козметиката, която използвам е… много различна всеки път.

 15. Моето любимо място за пътуване е… Гърция и плажовете там, не само през лятото, но и през зимата – любимо място са ми за релакс, за работа, за време само за мен …3img_1405

 16. Нещо, което винаги съм искал да направя… да изкача Еверест, да посетя Антарктида.

     17. Най – добрият житейски съвет, който съм получавал е… да живея така както искам и да помагам на хората с каквото мога.

    18. Парфюмът, който отлично ме описва е… винаги различен.

   19. Най-хубавото нещо в професията ми е … усмивките на хората, които виждам и удовлетворението след добре свършената работа.7img_9510

   20. Моят Code Fashion е… моят стил и приятелите ми.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.