22 години по-късно Tyra Banks е обратно на корицата на Sports Illustrated
След като през 1997 Tyra Banks влезе в историята като първият чернокож модел на корицата на списание Sports Illustrated, 22 години по-късно тя се озовава отново там и изглежда дори по-зашеметяващо.

„Тялото ми е различно. Дупето ми е по-голямо, всичко ми е малко по-голямо… Първоначално ми беше по-трудно, но след първата снимка си казах „ще се справя“.

Вчера излезе най-новото издание на списание Sports Illustrated, а на неговата корица блеснаха три касавици: Alex Morgan, Camille Kostek и самата Tyra Banks.

https://www.instagram.com/p/BxNYBj2nYe3/

Легендарният модел и създател на America’s Next Top Model демонстрира завиден външен вид и ни плени с изключителния си чар, позирайки в предизвикателен жълт бански от две части.

https://www.instagram.com/p/BxNYCcqnsl4/?utm_source=ig_embed

На други снимки я виждаме и да позира в интересни дизайни бански в червено и синьо.

https://twitter.com/FootBasketcom/status/1126141435512856577

След като се пенсионира през 2005, 45-годишната Tyra Banks се завръща към света на моделите с мисията, да окуражи красотата във всичките й форми. Моделът копнее да вижда всички възрасти, всички раси, всички размери и всичко в тази индустрия, а корицата на Sports Illustrated е един от начините да го покаже:

“Това е за всички, на които са им казвали, че не са достатъчно хубави заради тяхното тяло, тяхната възраст или каквото и да е. #BanX е тук, за да ви каже че сте просто невероятни, независимо какво ви казват.“

https://twitter.com/tyrabanks/status/1126136231706939394

„Има стереотип, че само 20-годишната жена в бански е привлекателна. Все едно след определена възраст вече не сме желани. Но аз искам да покажа, че за моделите няма възраст. Връщам се от пенсионирането си, за да практикувам онова, което проповядвам“

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации