Празнична колекция Dior “State of Gold”

state of gold

Празничната луксозна колекция на Dior, преминава под мотото “State of Gold”. Изисканост, стил и блясък, каквито сме свикнали да виждаме във всяка от линиите на Dior. Този сезон марката предлага богата гама от червила, сенки и лакове, изцяло в код “злато”. Dior State of Gold включва пет тона празнични лакове – слива, бебешко розово, златисто, сиво и бургунди. Продуктът прави ноктите да светят в платина и злато, като ги превръща в истински скъпоценни камъни.

За празничния сезон, Dior поставя основен акцент върху устните и предлага на дамите матиращи червила, които съдържат три хидратиращи масла, подхранващи устните. Очарователни и пищни нюанси, които ще ви превърнат в кралиците на нощта! Може да видите различните продукти и грим визии в клипа към кампанията “State of Gold” тук.

state dior

Dior-State-of-Gold-Holiday-2015-

grazia-beauty- dior3

christmas_gif

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.