3 причини да замените черната спирала с кафява още сега

Класическото черно завинаги ще бъде един от най-стилните цветове и всички добре знаем, че залагайки на него едва ли ще сгрешим. Когато става дума за спирала, обаче, същото важи и за кафевия цвят.

Ако трябва да използваме само един единствен разкрасителен продукт, изборът на много от нас ще бъде черната спирала. Макар да допринася за един сравнително малък и семпъл акцент в нашата визия, тя може значително да промени, освежи и разкраси цялостния ни външен вид. Черното, обаче, далеч не е единствената ни опция при избора на спирала.

Когато искаме също толкова съвършен, но не толкова натрапчив грим, обличането на миглите ни в стилно кафяво, може да бъде не просто добър избор, но и онова, от което съжаляваме, че не сме се възползвали по-рано.

Кафявата спирала несъмнено е достойна за титлата “must-have продукт” сред гримовете ни. Тя е особено подходяща за онези, които имат светли коси и мигли, тъй като придава дълбочина и акцент, без да изглежда, че се престаравате.

За щастие, всяка от нас може да се възползва от нейната способност да разкрасява, като единственото, което трябва да направите, е да намерите подходящата за вас. А ето и нашите три причини да го направите още днес:

1. Ключът към естествена визия “без грим”

Кафявата спирала е един от най-важните продукти, които трябва да имате подръка, ако сте решили да заложите на изключително актуаланата визия “без грим”. Все пак няма нищо по-естествено и красиво от кафеви мигли, които подчертавачт очите, без да се натрапват.

https://www.instagram.com/p/Buju9S3lRqi/

 

2. Красива възможност да изпъкнем

Черната спирала се е наложила толкова умело сред разкрасителните ни продукти, че създава усещането, че е единственият ни избор. Предложенията в козметичните магазини включват цветове като синьо, зелено, червено, лилаво, но цветът, с който можем да изпъкнем, без да излизаме от комфортната ни зона и да изневеряване на изискания ни стил, безспорно е кафевият.

https://www.instagram.com/p/Bz5zUfsheGA/

 

3. Перфектният акцент за есента

Ако искаме да си осигурим визия с дъх на есен, един от най-вълнуващите начини да го направим е с грим, който се вписва в сезонната палитра. Задължителен елемент? Кафява спирала.

https://www.instagram.com/p/B2HU1jrpTJU/

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.