Всички имаме нужда от #MissBulgaria в живота си

Жестът на удивителната Мис България – Радостина Тодорова, се превърна в една от най-обсъжданите теми в Facebook, Twitter и Instagram. Интернет потребител публикува снимката на българската красавица, придружена с вдъхновяващ текст: „Дори понякога да знаем какво трябва да направим, винаги имаме нужда от този приятел, който да ни подтикне да го направим. Всички имаме нужда от #MissBulgaria в живота си”.

mis bulgaria

20 годишната красавица достойно представи нашата страна, въпреки, че не успя да влезе в топ 15, спечели много нови почитатели от цял свят, с достойната си постъпка. Радост беше първата, която силно се развълнува и подкрепи своята приятелка, истинската “Мис Вселена” – Мис Филипини, Пия Алонсо Вуртцбах.

След като Пия бе обявена за Мис Вселена, Мис България подкрепи шокираната филипинска красавица да излезе напред, за да получи короната.

#missbulgaria

В конкурса Мис Вселена 2015 взеха участие 80 красавици от цял свят. На полуфинала се явиха 15 от тях, като отсяването продължаваше с помощта на журито и зрителите. Претендентките за короната дефилираха по бански костюми, във вечерни рокли и отговаряха на въпроси на водещия.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации