Талантливата млада дизайнерка Евелина Дойчинова, представи нова колекция “Magic Forest”

Eva

Загадъчност и мистика, носи със себе си името на новата колекция на талантливата дизайнерка Евелина Дойчинова, озаглавено “Magic Forest“. Колекцията e вдъхновена от магията на горската красота, като включва над 20 облекла, предназначени за дамите с подчертан вкус към стилната и забележима дреха. Основните разработки в колекцията за подходящите за сезона, ръчни плетива, пелерини и различни модели пончо.

Цветовете са женствени и мистични, с подчертано индивидуален оттенък. Присъстват  характерните за студените месеци цветове в бежово, кафяво, зелено, актуалният цвят “Марсала”, златисто и вечната класика в бяло и черно. Материите са меки и обгръщат тялото, гарантирайки топлина и елегантност. Главните акценти в колекцията са така актуалните този сезон пера, естествени и изкуствени кожи, ефектни плетеници от прежда и декоративни елементи.

Моделите бяха показани на ревю в галерия „Графит“ като част от модно събитие, организирано от Варненския Свободен Университет „Черноризец Храбър“, където Евелина е студент в специалност „Мода и мениджмънт в модата“. В представянето на колекцията участваха 8 красиви дами от морската столица. На сцената, заедно с дизайнера Евелина Дойчинова,  дефилираха познати имена от модния подиум като Дими Друмева, Габриела Генчева, Петя Веселинова, Златина Лазарова, Велина Савова и Анелия Генова.

Това е втора по ред колекция на Евелина Дойчинова, след великолепното и представяне на лятната модна линия  “By the Sea“, която беше представена на Sofia Fashion Week.

DSC_0562 DSC_0580 DSC_0584 DSC_0601 - Copy DSC_0505 DSC_0557 (1) DSC_0557 DSC_0560 DSC_0485

Мода

Свързани Публикации