Уроци по кралски стил от Летисия Ортис
Когато става дума за елегантност и класа, стилът на испанската кралица Летисия Ортис няма как да остане незабелязан. Вече три години се любуваме на нейното истинско великолепие

След изненадващото абдикиране на испанския крал Хуан Карлос, през 2014 г. на престола се качи синът му Фелипе VI заедно с невороятната си съпруга Летисия. Коронованата преди 3 години красавица се превърна в една от най-обсъжданите кралски особи на континента.

Без особена подкрепа в началото, заради обикновеното си потекло, днес тя носи не само титлата кралица, но и титлата модна икона на Испания.

Дори без кралска кръв, във вените й текат безпогрешно чувство за стил и изискани маниери. В професионален план, преди да се качи на трона, Летисия се радва на успешна кариера като журналист и телевизионен водещ. Тя среща бъдещия си съпруг и крал на Испания Фелипе VI точно след като печели престижната награда „Най-добър испански журналист под 30“.

Очаровани от изтънчения й вкус селектирахме някои от най-добрите й визии, които могат да ви послужат като вдъхновение за есенния и зимния сезон:

 

 

 

 

 

 

 

Мода

Свързани Публикации