Любен Дилов-син пред Code Fashion
Той е писател, сценарист, автор, политик, журналист, водолаз, цветен, артистичен, сатиричен и какво ли още не, сигурни сме, че все нещо ще пропуснем…

Той е Любен Дилов – син. Един от създателите на “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”, сценарист на “Седем часа разлика” и “Sex, лъжи & TV – Осем дни в седмицата”. Биографията му е дебела, а проектите зад гърба му стотици. Интервюто му пък за Code Fashion, абсолютно неподражаемо. Гарантираме ви, че такова не сте чели.

Във вторник сутрин Любен Дилов – син ще ви отведе от Бирма до Луната, ще ви даде полезни житейски съвети (някъде ще споменем и малко мода), а докато четете ви предлагаме да изпиете няколко кафета…

  1. Първото нещо, което правя сутрин е… огромна чаша кафе. След това, през деня стигам до 15 и повече къси кафета, тип „ристрето”, но първото е ритуално, от т.нар. кубински кафеварки и към 300 милилитра.
  2. Никога не излизам от къщи без… добро настроение, но напоследък и с малък, сгъваем гребен за брада.
  3. Любимата дреха в гардероба ми е… Нямам. Пазя си любовите за по-значими неща.

  1. Единственото нещо, за което ще се похваля e… вероятно нещо, свързано с гмуркане.
  2. Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… артистичен.
  3. Моите любими дизайнери са… момичетата от „Агресия”. Заедно с тях наистина създадохме нещо като стил, на който днес мнозина подражават. Даже двама италиански дзайнери се вдъхновиха от шарените елечета и направиха цяла екстравагантна серия.

  1. Най-голямото удоволствие е… в редуването с неудоволствието.
  2. Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал е… Подозирам, че е луната. Нищо не може да развълнува морето, така както нея. При хората е различно. Един зъболекар дори може да ви причини невероятни вълнения, или съдебен изпълнител…
  3. Личността, с която бих искал да се срещна е… император Марк Аврелий. „Към себе си” е библията на стоицизма и не само много ми харесва, но и поражда много въпроси.

  1. Нещо, което хора не знаят за мен е… Удивителното е, че те знаят за мен много неща, които аз не зная. Може би не знаят за способностите ми на медиум. Мога да отгатна всяка една карта, предварително намислена от котка.
  2. Последното нещо, което търсих в Google беше…  как се пише на български Ristretto, докато отговарях на вашите въпроси.
  3. Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… Нищо не ми взимат. Не съм чак толкова „осветен”. Важно е да се знае, че когато надяваш телевизионния лавров венец първото, което издаваш е размера на главата си.

  1. Поддържам форма с…   гмуркане, от време на време фитнес и едно, сравнително ново изобретение – X-body. Нещо като гимнастика с ток. Много е зареждащо, при това с променлив ток.
  2. Козметиката, която използвам е… Нямам пристрастности, но покрай грижите за синята брада, напоследък съм се спрял на „Морганс”.
  3. Моето любимо място за пътуване…  Бирма и западният бряг между Дания и Германия.

  1. Нещото, което винаги съм искал да направя e… Повечето неща ги направих. Напоследък се замислям да спра цигарите, но не мога да кажа, че винаги съм го искал.
  2. Най-добрият житейски съвет, който съм получавал е… „не хващай падащ кактус”.
  3. Парфюмът, който отлично ме описва е… „Vendetta” на Valentino. За жалост, от доста време не се произвежда.

  1. Най-хубавото нещо в професията ми е  че сам съм си началник. В това се състои и най-лошото.
  2. Моят Code Fashion е… На две крачки от модата… встрани.

 

Мода

Свързани Публикации