Започна международния конкурс за омъжени дами Mrs. Planet 2017
Осмото издание на конкурсa събра в София дами от над десет държави – Филипини, Монголия, Индия, Украйна, Испания, Армения, Русия, България, Виетнам, Грузия, Гърция и други под екологичната кауза „Green planet“- Да запазим планетата чиста за нашите деца

Конкурсът е организиран от Агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова. В журито ще вземат участие международни директори, модни специалисти и рекламодатели, победителки в конкурса от минали издания.

В едноседмичния престой на участничките в България е предвидено разглеждане на исторически забележителности – Рилския манастир, старинното Банско, посещение на Парка на танцуващите мечки, създаден от Бриджит Бардо, Парад на нациите, Талант шоу, брифинг по въпросите на екологичната кауза и много други.

Финалът на конкурса е на 24-ри ноември в Рейнбоу Плаза – София от 19.30 часа.
Той ще премине в няколко тура: Атрактивно откриване в Еко-костюми, представяне в национални носии, тур на талантите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форума е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетатта, приятелството между различните държави на основата на красотата и толерантността.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации