Луксозна, изтънчена и елегантна с Kadiffe Haircolor от Magama
Kadiffe – думата, която ще промени напълно вашата коса

Салони Magama представят най-новата перла в короната си от висококачествени козметични продукти. Kadiffe е серия за коса, която ще донесе на всяка дама лукса и класата, които желае.

“След дълъг опит с различни марки най-накрая създадохме боята за разкошна коса Kadiffe. Прецизно разработена по немска формула, с арганово масло, без парабени, хипоалергична, новата боя дава изключителен блясък и мекота на вашата коса! Лесна и нежна за употреба дори и за начинаещи фризьори! Разкрийте кадифената изящност на косата си с новата боя Kadiffe!”

Цялата серия продукти на Kadiffe работи в безпогрешна симбиоза за разкоша на вашата коса:

Ice cool Шампоан

Съдържа ментов елемент за освежаване на скалпа, придава на косата свежест с дълготраен аромат, като стимулира кръвообращението. Дълбоко овлажнява и подхранва корена. Честото му използване прави косата мека, бляскава и здрава.

 

Шампоан за коса

Почиства в дълбочина, като отстранява излишния себум, замърсявания от наслагване на продукти, както и замърсявания от околната среда, като придава на косата жизненост и мекота. След шампоана използвайте останалите продукти от серията грижа за косата Kadiffe за изключителен блясък и здравина на косата.

 

Балсам за коса

Хидратиращ балсам за суха, дехидратирана и увредена коса. Овлажнява косата и скалпа, омекотява косъма, увеличава блясъка и предотвратява заплитането. В комбинация с шампоан за коса Kadiffe косата ви ще бъде винаги здрава, с ослепителен блясък и мекота.

 

Терапия с арганово масло за пълно възстановяване на увредената и изтощена коса

Терапия за суха, дехидратирана и увредена коса. Съдържа арганово масло за заздравяване на косъма, като изглажда структурата му и придава допълнителен блясък на изтощената коса. Косата ви възвръща своята жизненост и мекота. Изключително подходяща за силно увредени коси.

 

Оксидант за боя за коса

Само за професионална употреба. Прилага се към боя за коса Kadiffe.

 

Боя за коса KADIFFE

Първата боя за коса, създадена от фризьор за фризьор с арганово масло. Богатството от 91 цвята на палитрата ви дава възможност да имате индивидуален цвят с изключителна наситеност. С намалено съдържание на амоняк, което я прави нежна и деликатна към чувствителния скалп, а в същото време имате дълготраен наситен цвят до 8 измивания. Подходяща за употреба от хора с чувствителен скалп, преминали химиотерапия и бременни.

 

 

Мода

Свързани Публикации