ЕО Дент подкрепи Коледния детски турнир по плуване организиран от Victoria Spa
В столичния хотел Рамада се проведе за четвърта поредна година КОЛЕДЕН ТУРНИР по плуване за деца с организатор ВИКТОРИЯ СПА

Над 120 деца взеха участие в категории 5-6 г, 7-8 г. 9-10 г и 11-14 г в стилове гръб, бруст, бътерфлай и свободен стил.  Почетните гости на турнира – г-н Петър Стойчев, световен и европейски шампион в дисциплината 25 км плуване в открити води и 11-кратен носител на Световната купа по плувен маратон от веригата Гран При, кметът на община Сердика – г-н Тодор Кръстев, председателят на Асоциацията на българските плувци, главен редактор на списание „СПРИНТ” – г-н Николай Кръстев – заедно със собственичката на Виктория спа – Виктория Кесаровска – връчиха почетните грамоти и медали на победителите.
Бяха раздадени многобройни подаръци – таблети, ролкови кънки, бонбони, коледни играчки, подаръци от парк БОБИ И КЕЛИ, а дентални клиники ЕО ДЕНТ подсигуриха безплатни зъболекарски прегледи за всички деца и ваучери за избелване на зъби за родителите – състезатели. А накрая Дядо Коледа раздаде торбички с лакомства и новогодишни играчки на всички деца участници.
Между награждаванията в различните категории бе предвидена празнична програма: шампионите на България за 2017  по латиноамерикански танци Виктория Димчева и Иван Карастоянов изпълниха пасо добле и джайф, отборът по синхронно плуване с ръководител Юлия Чубурова представиха два танца във водата, а Зипо и Слаш изпълниха химна на Виктория СПА – „КАК КЪДЕ?“
Коледният турнир по плуване се провежда всяка година в навечерието на Коледните празници. Това е един истински плувен празник, организиран от Виктория СПА, който има за цел да стимулира малките малчугани да спортуват.
Снимки: Хайлайф
Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации