Модерно е да ни е топло…
За планината и модата с любов.. Ваканцията е факт, всички взимат ските и шейните, а най-модерните дестинации са зимните курорти. Именно за стилът в снежните дни ще си говорим днес…

 

Няма нищо по-хубаво от почивните и празнични дни. Българските зимни курорти са пълни с чужденци и родни скиори, а на някои пък предстоят пътешествия до снежни места в Европа, а защо не и извън нея…

И понеже обичаме модата, често се питаме как да изглеждаме стилно, да ни е топло и удобно? Мисията е възможна. Ако искаш да си откраднеш идеи за предстоящето пътуване с приятели или семейството и си решила да бъдеш неотразима дори и под шапката, три пуловера и два чифта чорапи, то тази статия е за теб! Доза звездно вдъхновение също ще ти бъде от полза, а ние сме се погрижили да го получиш… защото стилът е част от удоволствието, а топлите дрехи са задължителни!

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Супермоделът Rosie Huntington-Whiteley се е стоплила с кафяво палто и изглежда прекрасно.

#airbnbpartner thank you @airbnb for the best trip ever ♡

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana Grande избира палто в жълто, за да студените дни. Харесва ли ти?

 

Риана е модна икона и това е ясно, което означава, че дори в планината тя ще привлича погледите. Ярките цветове определено и отиват, а през 2018 се очаква именно този цвят лилаво да бъде особено актуален. Явно, певицата придвидливо се е облякла в такива нюанси и макар и снимката да не от тази година, тя си остава модерна.

Moncler и жълто за слънчево настроение… Със сигурност ще бъдете забелязани ако изберете жълтия цвят, който е доказано, че спомага за повдигане на настроението.

 

Saalbach see you next week! ⛷

A post shared by ROBIN ☆ (@robinhamersteen) on


С раница, палто и ефектен клин… въображението ни може да се развихри дори при минусови температури.

 

Макар и от изминалата зима, кралиците на леда, както е озаглавена снимката – Giovanna Battaglia  и Natalie Massenet се наслаждават на времето и мястото отново облечени в Moncler. Яке на звезди – защо не?

Звездна двойка на хоризонта..  Оливиа Палермо залага на ярки ботуши, докато е на ваканция със съпруга си.

Супермоделът Алесандра Амброзио се забавлява в снега, а розовите и ръкавички доста ни допадат.

Снимка: Erik Torstensson/Vogue Japan

Червени панталони.. обуваме ги веднага! Във фотосесия на списание Vogue Япония бе представена визия за ски от моделът Бриджит Кос.

 

Черно и синьо на фона на Алпите отново в същата фотосесия за списание Vogue Japan.

 

 

Надяваме се, че сме ви помогнали в избора на тоалет и събирането на куфара ще бъде по-лесно тази зима..

Снимки: Vogue

 

Мода

Свързани Публикации