20 въпроса към… усмихнатия Део

Той е винаги весел. Усмивката му ни радва от екрана на телевизора като водещ на различни предавания. За любимия шал, ненатрапчивия стил и живота без тайни ще си поговорим с Деян Славчев – Део в рубриката ,,20 въпроса към…”.

Део се ражда през месец октомври в София. Той е колоритен и емоционален. Известен като водещ на различни предавания през годините, Деян се превъплащава и в роли за филми. Днес, щурият младеж вече е баща на прекрасно момченце, а до него стой не по-малко харизматична жена. Естествен, мил и разбира се, усмихнат, Део ще ни разкаже за най-вълнуващата среща в живота си, кое е нещото, което светлините на прожекторите му отнемат и какво винаги е искал да направи в следващите редове:

Първото нещо, което правя сутрин е… мия си зъбите, пия кафе и закусвам.

Никога не излизам от къщи без… телефон, документи, ключове, тъмни очила.

Любимата дреха в гардероба ми е… Един син шал имам. На кадем ми е. Той ми е любим.

 

Единственото нещо, за което ще се похваля e… Синът ни – Борислав.

Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… Ненатрапчив.

Моите любими дизайнери са… Имам любими марки свързани с начина ми на живот и хобитата -„Brunotti”, ”Oakley”, ”Quiksilver” и “Mizuno”.

 

Най-голямото удоволствие е… Да си играя с Боби.

Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал е… Може би най-вълнуващата ми среща беше със Стефан Данаилов, защото беше и първа с такава личност. Бях на 6 години, пътувахме с влак за Москва. Пътуването беше доста дълго, а той беше в съседното купе. С часове скришно го наблюдавах, стиснал една книжка на Доналд Бисет -„Небивалици“, с надеждата да ми даде автограф на нея. Вторият ми баща -Серьожа се беше преместил при него и си говореха напоително. Накрая баща ми ме забеляза и казва „Деянчо, какво правиш?“. Аз едвам събрах сили да обясня, че искам автограф. Стефан Данаилов ме прегърна, взе книжката и ми написа – „С пожелания за звездни мигове“ и подпис. Години по-късно доведеният му син – Росен Цанков ме откри за телевизията.

Личността, с която бих искал да се срещна е… Дейв Геън от „Депеш Мод“. Искам да го прегърна и да му благодаря.

 

Нещо, което хора не знаят за мен е… Всичко съм си казал през годините. Нямам някакви големи тайни.

Последното нещо, което търсих в Google беше… Преди малко проверих как точно се пише-“Quiksilver”.

Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… Анонимността.

 

Поддържам форма с… Тичане, велосипед и дихателни техники.

Козметиката, която използвам е… Мъжка козметика от стандартните марки.

Моето любимо място за пътуване… България и Гърция.

 

Нещото, което винаги съм искал да направя e… Да ида да живея на село. Лека полека се движим в тази посока.

Най-добрият житейски съвет, който съм получавал е… Че в търсене на доброто и красивото човек има право да остане дете до края.

Парфюмът, който отлично ме описва е… CK1.

 

Най-хубавото нещо в професията ми е… адреналинът на живите предавания.

Моят Code Fashion е… весел.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.