100 Кila и Гери-Никол Модни идоли на 6-тите хип-хоп награди
Церемонията по връчване на 6-тите годишни хип-хоп награди се доближи по стил и класа до модела на световните формати

Звездни изпълнители, артисти, светски личности и многобройни гости, се събраха в зала “ЕФЕ” на хотел “Маринела”, за да се насладят на грандиозното шоу, което Мария Бонева и екипът на 359 TV организират за 6-та поредна година.

Хип-хоп културата, която се отличава със своя екстравагантен и бунтарски стил, както в лириката и музиката, така и в стайлинга, блесна в една различна светлина.

Червеният килим на събитието бе осеян с изискано облечени изпълнители, които се бяха постарали едновременно да спазят официалния дрескод, но и да не изневерят на своята артистична натура.  Тоалети, пречупени през творческата призма, която винаги успява да надмине и най-смелите ни очаквания.

Блясък, елегантност и вкус струеше и от облеклата на гостите и феновете на ъндърграунд и мейнстрийм артистите, които изпълниха залата.

Водещ на тазгодишната церемония беше 5-кратния носител на титлата “Най-добър рапър на годината” – 100 Kila, в компанията на красавиците – Елена Брусарска и Калина Паскалева.

Стайлингът и на тримата бе безупречен.

100 Kila излезе на сцената, облечен в последната колекция на Armani, като модните експерти от марката се бяха погрижили той да смени два превъзходини костюма.

Елена Брусарска и Калина Паскалева също се премениха два пъти, като за визията си се бяха доверили на изключителните модели на Berna Moda.

На внушителната сцена, за да открият събитието, се качиха  Веси Бонева със Светлин Къслев,  по един нетрадиционен и оригинален начин – с бенд и страхотна хореография, които вдигнаха залата на крака. Талантливата певица беше със сако  Pinko и екстравагантна прическа.

Отличниците за моден стайлинг и получили статуетки за Моден Идол на 2017 бяха 100 kila и Гери-Никол.  Абсолютно заслужено, стилът и на двамата бе признат и удостоен с награда.

100 kila, който винаги изпъква с оригинален стил, както в клиповете, така и в ежедневието си, никога не остава незабелязан. Един бърз преглед на личния му профил в Instagram е достатъчен, за да видим артистичния му и колоритен характер, пресъздаден с дрехи и аксесоари, като запазена марка, със сигурност, са неговите шапки и многобройни модели слънчеви очила.

Текста писаха …..

A post shared by Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) on

RnB дивата Гери-Никол изглеждаше зашеметяващо облечена в колан и рокля Off-white и палто Faith Connexion. Екстравагантният й стил, който буквално можем да видим във всякакви вариации от спортен, до сексапилен, елегантен или строго официален, е трудно да бъде описан с една дума. Едва ли има дреха, която певицата да облече и да не се превърне моментално в хит. Безбройните последователи в социалните мрежи, доказват твърдението, а вроденият й усет към модата й печелят хиляди лайкове. Оригиналност, личен почерк и любов към модата. Качества, които заслужено донесоха на младата дива приза Моден идол на 2017. С нетърпение очакваме новите й модни експерименти и през 2018.

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Снимки: Иван Ерменков, Instagram.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации