Модни тенденции в косите в Академия ASK Schwarzkopf Professional

На 26.02.2018 г. в Академия ASK Schwarzkopf Professional в Пловдив, се проведе първото за полусезона представяне на модните тенденции в косите. Във фокус бяха атрактивните и актуални за предстоящите месеци официални прически

Цветелина Андреева от Представителния Салон на Schwarzkopf Professional  в гр. Пловдив и Никола Филаретов от Бо-Ни Брадърс гр. София разгърнаха своя талант и виждане за модата в косите този сезон пред своята професионална публика от фризьори, които имаха възможността след представянето да претворят видяното и да представят своя прочит на актуалното в официалните прически.

За грима, както на сценичните, така и на моделите в практическата част от обучението, се погрижи make-up artist Даниела Бейкова-Гарабедян.

Официални фотографи на събитието бяха Димитър Яков и Красимир Паунов – Корал Медия Пловдив, чиито обективи отразиха работата на екипа от фризьори и гримьори в забележителна фотосесия, а за прекрасните рокли на моделите се бе погрижил дизайнерът Стоян Радичев.

Сред моделите, емблематично място заеха Стелияна Иванова, коронована Miss Model of the World за 2017, както и Виктория Лазарова, подгласничка на Мис Пловдив 2017.  Приказната снежна обстановка и магнетичната красота на Стелияна, вдъхновиха фотографа Димитър Яков да заснеме спиращи дъха кадри в стилистиката на „Замръзналото кралство”.

Екипът на Schwarzkopf Professional предстои да участват в международно обучение за треньори в Загреб, както и в забележителна програма от обучения и семинари през първата част от годината тук в местната академия на бранда в България. За повече информация и снимки от представянията на екипа, може да посетите Facebook страницата им.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.