Мисия Здраве: Бъди Промяната

Code Fashion препоръчва: Мисия Здраве – една кауза за борбата за по-добър живот.

Те са Ади и Милен Цанови и победиха рака. Те имат мисия – време е за едно пробуждане на нов и пълноценен живот, а ние го препоръчваме!

Днес ще ви разкажем именно за тези наши приятели, които набират все повече съмишленици в мисията им да помогнат на хората да започнат да водят един по-здравословен и пълноценен живот чрез оздравителната им програма. Въпреки, че Ади и Милен побеждават рака, каузата им не е насочена само към тази болест. Двамата искат да помогнат на хората и с други заболявания, като наднормено тегло, автоимунни заболявания и други.

“Оздравителният център на Ади и Милен Цанови БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис:

Здравейте, Приятели на Здравето!
Здравейте, Радетели на Здравето!
Отправяме това писмо към вас в желанието си да ви запознаем с нашия Оздравителен център „БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис“, с чието откриване ние затвърдихме нашето откровено житейско намерение не просто да продължим Мисията ни „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“, ала и да надграждаме нашите търсения в помощ на хората, които се ангажират с лична ултрапревенция на своето Здраве, и такива, които са го пренебрегнали и иска да се завърнат към него.
Нарекохме нашето местенце Оздравителен център, защото в него не предлагаме просто услуги, а оздравителни такива, които са от основно значение за Здравето на човека.
Една от основните оздравителни практики, които предлагаме в нашия Център, е така наречената хидроколонтепария (ХКТ). Първата стъпка към Здравето се обуславя от дебело черво. Поддържането на неговата чистота е задача първа на хората, които търсят Здраве. Пренебрегването на този така важен орган в човешкото тяло е една от основните грешки, които човек предприема по отношение на своето здравословно състояние.
За някои хора разговорите за дебелото черво се свеждат до чувство на срам, неудобство и погнуса, което възприятие води до един много погрешен подход към исконното здраво състояние на организма на човека.


В нашият Оздравителен център хидроколонтерапията се извършва с т.нар. „отворена система“, която позволява протичането на лечебната процедура в пълно уединение – без външна намеса и без присъствие на оторизирано лице (с каквото разполага нашия Център), в уютна стая с наличие на безжична интернет връзка и отпускаша музика. Т.е. човек се чувства напълно удобно и сам със себе си. А след процедурата като прероден. Той чувства общо облекчение в коремната област и в същото време приятна умора, която може да преодолее с чаша билков чай на дивана в приемната ни стая.
Повече с хидроколонтерапията и нейните приложения можете да научите от следния линк от сайта на нашия Център: http://spaibis.com/procedures/colon-hydrotherapy/
Нашият Оздравителен център предлага лечебни ръчни и апаратни масажи, които в своето разнообразие допълват хидроколонтерапията и завършват целия цикъл на очистване на организма.
Повече информация за лечебните масажи можете да научите от тук: http://spaibis.com/procedures/manual-massage/http://spaibis.com/procedures/machine-massage/
Нашият Оздравителен център се намира в кв. Лозенец на ул. Вежен 12 А. Той е много уютен, топъл и гостоприемен. Нашето желание е всеки, доверил се на Мисията ни Здраве, да се почувства добре дошъл, сред съмишленици и обгрижен с внимание и разбиране.
В Центъра ни предлагаме и процедури с парна баня и йонофореза. Очистителните свойства на тези две процедури са просто забележителни.
Една от добрите практики е да направите хидроколонтерапия, да направите една йонофореза, след това да влезете за лечебен масаж и накрая да се отпуснете в парната баня. Вярвате или не, резултатът е не просто очистителен за целия огранизъм, ала и свързаното с него чувството на физическо прераждане е удивително.
Живи и здрави през м. Април, когато ще сме се завърнали от нашата Оздравителна програма на Остров Ко Самуи в Тайланд, ще споделяме и ние време в Центъра ни в процедури и евентуални срещи. 

В нашия Оздравителен център може да направите както лечебни процедури, така и да закупите нашата Книга, пробиотици и продукти от нашата „Мисия зеле за Здраве“.
Искрено вярваме, че ще ни се доверите. Нашата Мисия порастна с още една здравна инициатива в името на Здравето на хората.
С нашия Център можете да се свържете на тел: 02 9632808 или 0887 591 555. Молим ви да имате предвид, че Центърът ни работи само с предварително записани часове, независимо дали ще се подлагате на процедура или просто ще го посетите, за да разберете повече за това, което предлагаме.
Приемете нашите най-искрени пожелания за крепко Здраве и щастлив Живот!
БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА!
Ади и Милен Цанови и нашата Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“”

Ади и Милен променят хората и се опитват да създадат един живот без болести, а изпълнен с щастие и здраве. В сайта им, които можете да намерите тук, ще откриете много информация и полезни съвети на разнообразни теми свързани с диети, фитнес, красота, стил, детското здраве, тялото ви и какво имат да ви кажат докторите. Ако искате и вие да сте радетел на здравето, можете да разпространявате линка и често да посещавате сайта – няма да сгрешите.

Борбата за добър живот може да започне във всеки един момент, стига да имате желанието да го направите, а когато имате и правилната подкрепа, става още по-лесно.

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.