ZAZ са първите големи звезди на тазгодишния фестивал Francofolies в Благоевград

Френската група ZAZ ще направи втори концерт у нас, този път на фестивала за франкофонска музика в Благоевград Francofolies през юни тази година.

francofolies

След близо 20 -годишно прекъсване прочутият фестивал Francofolies ще зарадва своите почитатели и това лято. След грандиозния успех през есента на 2015, огразнизаторите на събитието са подготвили много изненади и селекция от световноизвестни изпълнители, с които да превърнат дните от 17 и 18 юни 2016 година, в незабравимо преживяване. Първият голям изпълнител, който сцента на Francofolies Благоевград ще посрещне е световно известната френска група ZAZ.

zaz1

Талантивата изпълнителка Изабел Жофроа ще пее на площад “Георги Измирлиев” в Благоевград, където ще бъде издигната специална сцената за международния фестивал.
Събитието е на 17 и 18 юни ще е безплатно за жителите на града и всички гости, съобщават организаторите от общината.  Francofolies е сателитно издание на най-големия подобен форум в Ла Рошел, който съществува от 1985 г. и се провежда още в Монреал, Канада, Спа в Белгия, Ню Йорк, Буенос Айрес и Берлин. В българското издание през 2015 г. се включиха Патрисиа Каас, Патрик Брюел, електро суинг групата “Караван палас”, известният диджей Боб Синклер и други изпълнители.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации