Световен успех за топ маникюристката Катя Райкова на състезанието NailPro в Америка

Топ маникюристаката Катя Райкова, се завърна с куп престини награди от едно от най-престижните в света състезания за маникюристи – NailPro. Впечатляващо постижение, предвид изключителната конкуренция на топ маникюристи от Америка, Русия, Украйна, Корея, Япония и дргуи. В състезанието се включиха над 180 участника на ISSE Long Beach, NailPro Competition, в Калифорния, като назад в класирането изостанаха световно известни имена.

katq

 

За първото място в категорията All About The Bling, Катя Райкова получи огромен кристал Сваровски и колекция от други по-малки кристали, за бъдещи нейни проекти.

karq raikova big_4311

“Да получа признание от най-добрите в света, на един от най-престижните конкурси в категория Ветеран – това е най-голямата награда за мен!” – споделя Катя Райкова, собственик на столичното
“Студио Мания”.

На NailPro Competition 2016 Катя Райкова (Katerina Vakrilova) се състезава в 7 от общо 9 категории:

  • All About The Bling – 1-во място
  • Salon Succsess – Ветеран – 3 място
  • French Twist – Ветеран – 2 място
  • Foil Embossed Elegance – 3 място
  • Нandpainted Nail Art – 4 място
  • Mixed Media Nail Art – 5 място
  • Soakoff Gel – 4 място

Катя Райкова е първата българка, която печели професионално състезание за маникюристи в Америка. Преди 2 години тя беше част от екип маникюристи на бранда Morgan Taylor на Седмицата на модата в Ню Йорк.

nails1

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.