5 идеи за прически от света на звездите

В динамичното ежедневие не винаги има време да мислим за нови начини да подобрим визията си. Доста често залагаме на сигурното, въпреки че имаме нужда да вдъхнем нов живот на външния си вид.
Ето и пет идеи за всички дами, които търсят нов начин да подобрят визията си, било то за ежедневието или за специален повод. Пет прически, които са лесни, интересни и вдъхновени от едни от най-привлекателните известни личности.

Секси като Joan Smalls

https://www.instagram.com/p/BsYZcVhll69/

По един или друг начин, късата коса винаги е излъчвала сексапил. Но комбинираме ли я с мокър ефект и леки, закачливи къдрици, неустоимата визия ни е в кърпа вързана.

Цветни като Lady Gaga

https://www.instagram.com/p/BsYjgE0lZR2/

Къса или дълга – няма значение. Когато косата ви е в тон с облеклото, със сигурност няма да останете незабелязани.

Сплетени като Jourdan Dunn

https://www.instagram.com/p/Bn4GojIBSES/

Интересни, младежки и винаги на мода, плитките са перфектната прическа, за която не са нужни излишни продукти и усилия. А с малко креативност и желание, можем да експериментираме с различни видове плитки и да изпъкнем с нова прическа всеки ден.

Небрежни като Victoria Beckham

https://www.instagram.com/p/BrdmkewgjLO/

Ако, независимо от повода, искате да изпъкнете с непринудена елегантност, комбинацията от свободно пуснати кичури и старателно прибрана опашка, е точно за вас.

Елегантни като Adriana Lima

https://www.instagram.com/p/Bf7_yx6hlym/

А понякога перфектният избор е просто семпъл, стегнат кок, който със сигурност ще вдъхне нужната доза елегантност и класа на вашата визия.

Снимки: Instagram

Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *