5 идеи за прически от света на звездите

В динамичното ежедневие не винаги има време да мислим за нови начини да подобрим визията си. Доста често залагаме на сигурното, въпреки че имаме нужда да вдъхнем нов живот на външния си вид.
Ето и пет идеи за всички дами, които търсят нов начин да подобрят визията си, било то за ежедневието или за специален повод. Пет прически, които са лесни, интересни и вдъхновени от едни от най-привлекателните известни личности.

Секси като Joan Smalls

https://www.instagram.com/p/BsYZcVhll69/

По един или друг начин, късата коса винаги е излъчвала сексапил. Но комбинираме ли я с мокър ефект и леки, закачливи къдрици, неустоимата визия ни е в кърпа вързана.

Цветни като Lady Gaga

https://www.instagram.com/p/BsYjgE0lZR2/

Къса или дълга – няма значение. Когато косата ви е в тон с облеклото, със сигурност няма да останете незабелязани.

Сплетени като Jourdan Dunn

https://www.instagram.com/p/Bn4GojIBSES/

Интересни, младежки и винаги на мода, плитките са перфектната прическа, за която не са нужни излишни продукти и усилия. А с малко креативност и желание, можем да експериментираме с различни видове плитки и да изпъкнем с нова прическа всеки ден.

Небрежни като Victoria Beckham

https://www.instagram.com/p/BrdmkewgjLO/

Ако, независимо от повода, искате да изпъкнете с непринудена елегантност, комбинацията от свободно пуснати кичури и старателно прибрана опашка, е точно за вас.

Елегантни като Adriana Lima

https://www.instagram.com/p/Bf7_yx6hlym/

А понякога перфектният избор е просто семпъл, стегнат кок, който със сигурност ще вдъхне нужната доза елегантност и класа на вашата визия.

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.