5 причини защо мъжете се влюбват в по-възрастни жени
Чудите се защо все по-често мъжете избират по-възрастни жени пред младите дами с гладка и опъната кожа? Да, такава тенденция наистина съществува. А ние ще ви разкрием къде се крие магията: 
  1. Увереност

По-възрастните жени са много по-уверени и знаят какво искат, както от живота, така и от мъжа до себе си. Да общуваш с жена със самочувствие, която знае цената си, действа изключително магнетично за по-силния пол.

2.  Те познават по-добре мъжете

По-възрастните жени имат по-голям опит с мъжете. Те са способни да разчитат сигналите много бързо и да дават на мъжа до себе си това, от което се нуждае. Игричките и намеците са излишни, когато жената е изкусна в задоволяването на мъжките потребности и желания.

  1. Общуване

По-голямата жена е по-добър събеседник за мъжа в много отношения. Тя е научила уроци, които често ни убягват в младостта. Те могат да дадат на мъжа до себе си ценни съвети, разбиране и уважение. В общуването с тях, драмите и неразбирателството, характерни за младите дами, не присъстват, което го прави лесно и приятно.

4.  Интимност

За по-възрастните жени сексът е  по-важен, отколкото за по-младите. Те са по-опитни и знаят как да задоволяват желанията на мъжете. Срамежливостта отстъпва място на разкрепостеносста.

  1. Предизвикателство

Да се впечатли успешна, уверена, наясно със себе си жена, е много по-голямо предизвикателство, отколкото да се спечели младо, неопитно гадже. Това кара мъжете да се чувстват специални и единствени, а жената до тях да олицетворява безценен трофей.

Източник: Iwoman

 

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации