50 CENT с участие на FASHION FORGE IN ROME в София
На 9 октомври, неделя, 50 Cent ще зарадва своите фенове в България на FASHION FORGE IN ROME

Легендарната рап звезда пристига специално в София по покана на NU BOYANA FILM STUDIOS, за да се включи в ексклузивния FASHION FORGE IN ROME. Събитието ще постави началото на новия сезон на FILM FORGE – образователна и практическа програма за обучение на кадри и осигуряване на заетост в сферата на киноиндустрията. Предстоящият концерт на американския рапър ще бъде впечатляваща комбинация от аудио-визуални елементи, а организаторите обещават истински спектакъл в пространството на Римския декор на филмовия център. Официален партньор на събитието е Code Fashion TV.

FASHION FORGE IN ROME започва на 9.10.2022 от 14 часа с ексклузивно музикално шоу от Поли Генова и нейния бенд. До 18 часа гостите ще се насладят на редица модни ревюта от 30 световни и родни дизайнери и брандове. За финал на модното шоу ще видим нашумялото дуо МОЛЕЦ В 21 часа започва концерта на 50 Cent, с невиждана до момента модна колаборация – по време на неговите изпълнения световни и български дизайнери и брандове ще представят подбрани модели от своите колекции.

FILM FORGE представлява програма за практическо обучение, в която NU Boyana Film Studios влагат много средства, усилия и любов. Тя е фокусирана върху всеки един аспект от кинопроизводството и дава уникален шанс на младите кино любители и ентусиасти да се докоснат до реалния работен процес в сърцето на едно от най-големите филмови студиа в Европа. Сред дисциплините, които могат да избират участниците в програмата са всички възможни дейности – от грип, през осветление, грим и костюми, до производството на реквизит и много други.

Ярив Лърнър, директор на NU Boyana споделя:

„Търсенето на кадри е истинско предизвикателство и за нас е от огромна важност да покажем на младите хора, че перспектива има и всичко е в техни ръце. Ние вярваме, че талантливите българи трябва да останат в България. Film Forge осигурява именно такава възможност, защото киното се нуждае от разнообразен вид специалисти в различни сфери. Идеята е да вдъхновяваме, да обучаваме, да създаваме способни и ентусиазирани, можещи специалисти. За нас, FILM FORGE е социална кауза и тази година ще се опитаме да достигнем и до най-отдалечените кътчета на България, за да открием онези, които утре ще правят филмите, които всички обичаме!“

FASHION FORGE IN ROME
В рамките на събитието ще бъдат представени 30 модни дизайнери, които ще покажат своята работа под формата на атрактивен моден спектакъл.

Очакваме ви на Fashion Forge in Rome!

Специалните VIP билети за концерта са вече в продажба: https://filmforge.org/sponsorship-ticket/
Повече за FILM FORGE на www.filmforge.org

Събития

Свързани
Публикации