Армин ван Бюрен идва отново в България със зрелищен концерт за Денят на София

Неповторимият холандски диджей  Армин ван Бюрен се завръща у нас за нов концерт! Нашата столица е  включена в предстоящото световно турне на популярния музикант, който пристига в столицата специално за  Денят на София – 17 септември, потвърдиха организаторите на събитието.

Освен премиерното шоу в Ziggo Dome в Амстердам през май, шоуто на Армин ван Бюрен ще посети още Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико и София. Датата на премиерата у нас е избрана специално след консултации с партньора на Armin Van Buuren в България – YALTA CLUB.

ARMIN-ONLY-

Шоуто ARMIN Only Intense, провело се преди 2 години, беше напълно разпродадено и промени изцяло представите на родната публика за концертите и партитата. Съчетанието между акробати, музикални групи, солови артисти и един най-добрите диджеи в света се оказа незабравимо изживяване за над 11 000 зрители.

Очакванията са шоуто в Деня на София да е още по-цветно и зрелищно. Продукцията, която вече се подготвя, е най-голямата, посещавала родните ширини. За първи път у нас за подобно шоу ще се предлагат и запазени места в седящите сектори в Арена Армеец.

armin (1)

Билетите за ARMIN ONLY Embrace тръгват в продажба в понеделник 7-и март, в бензиностанции OMV, билетен център НДК, YALTA CLUB и онлайн на Eventim.bg. Първоначално цените ще бъдат 60 лева за правостоящи и 80 лева за секторите със седящи места. След изчерпване на определеното количество от 1000 билета стойността ще се повиши съответно на 70 и 90 лева.

ВИП билетите с най-добрата възможна гледка към шоуто и с отделен вход са на цена 120 лева.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации