Мария Илиева ще зарадва феновете си клубен ремикс на „Нека вали”

Кралицата на българската поп музика прави изненадваща колаборация с един от най-горещите клубни DJ-и в България DiMO (BG). Ремиксът на „Нека вали” e вече готов и ще прозвучи по радио станциите и в клубовете още през почивните дни.

ilieva

В седмицата, в която “Нека вали” достигна първото място в класацията на БГ Радио “Нашите 10”, Мария Илиева пуска хаус ремикс на песента.

„Нека вали” е по музика и текст на Боян Христов – B.O.Y.A.N. и Мария Илиева. „DiMO (BG) е сред най-талантливите съвременни български DJ-и. Сигурна съм, че модерното хаус звучене и якият бийт ще се харесат на феновете, ремиксът дава нова енергия на парчето” споделя Мария.

Ремиксът на “Нека вали” ще е достъпен в електронните музикални магазини и стрийминг платформи в club mix, radio edit и extended radio mix.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации