Диктаторът на модните подиуми FashionTV ще отрази Sofia Fashion Week 2016

Поредното доказателство, че второто издание на Sofia Fashion Week ще бъде по -мащабно и още по-запомнящо се. Факт за това е огромният интерес, който световният медиен гигант –  Fashion TV прояви към второ издание на Sofia Fashion Week.

Екип на световната модна медия ще пристигне в България специално за грандиозния моден форум в края на март. Освен, че ще бъде специален гост, екипът на световната модна телевизия ще отрази и вечерите на Sofia Fashion Week 2016.

sfw

Събитието  ще се проведе от 22 до 26 март, на територията на на EFE Hotel Marinela, отговарящ на всички условия за провеждане, на събитие от такъв ранг. EFE Hotel Marinela бе домакин и на първото издание на топ модния форум на годината. Най-добрите ревюта и атрактивни дизайнери/брандове ще бъдат излъчени в няколко поредни репортажа за събитието.

FTV_FASHIONTV

Екипът на  Fashion TV ще отседне в реновирания ЕFE Hotel Marinela и ще има много богата програма, организирана от домакините и организаторите на събитието – Виктория Груп и 359 Моdel & Talent Agency.

 

Очаквайте скоро останалите изненади, с които ще ни изненадат организаторите на Sofia Fashion Week 2016.

Всички брандове и участниците може да видите да следите при нас, както и  на официалния сайт на www.sofiafashionweek.com

Билетите за събитието вече са в продажба на eventim.bg

Ivaila-Bakalova-Main-880x499

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации