Nike създават маратонки с цветовете на българския трибагреник

Американският спортен гигант “Nike” създаде страхотен нов дизайн на маратонките, с които играе българският тенисист Григор Димитров. Спортният модел е в цветовете на българският трибагреник.

Както е известно, американската компания възлага големи надежди на хасковлията, който е лице на фирмата вече от няколко години. Сега Димитров има шанс да излезе с нови маратонки в следващите турнири, като новият модел е в бяло-зелено-червено.

Трибагреникът се появи за пръв път в социалните мрежи в японски сайт, като бързо набира скорост и тенис феновете реагират отлично на новата придобивка на Гришо.

Следващото участие на българина в турнир от ATP е в Индиън Уелс. Стартът на основната схема на турнира е на 12-и март. grisho

Гршо е поставен под номер 23 в схемата в Калифорния и ще започне участие директно във втори кръг. Негов съперник там ще бъде Иван Додиг (Хърв) или Александър Зверев (Гер), предават от sportal.bg.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации