Desizo Monni представят две колекции на SFW 2016

Лидера в мъжките облекла Desizo Monni ще представи на 23.03 своите предложения за абитуренти, а на 24.03 своя дизайнерска колекция за 2016

Когато става дума за намирането на правилния костюм, знанието какво да търсите може да промени всичко. Луксозната визия е съвкупност от малки детайли, изработка, конструкция и материали. За дизайнерите на Desizo Monni вътрешността на дрехата е важна точно толкова, колкото и нейната външност. Всеки малък детайл е от голямо значение.  Всички детайли са изключително важни както за шивача, така и за хората, които ценят красотата. Създаването на идеални Desizo Monni са добре запознати.

desizo monni

В колекция пролет-лято 2016 мъжът на Desizo Monni  се е спрял в безвремието и вечната елегантност на величествена Куба и Карибите. Романтизъм по мъжки с привкус на кубински пури, морски бриз и страстни ритми на латино танци, предлагат от марката.

desizo monni2

Лукс и елегантност са вплетени заедно в изискани платове с иновативни ефекти. От микро-дизайни до хамелеонови материи, променящи цвета си, така както карибското море под отблясъците на слънчевите лъчи.

Колекция пролет-лято 2016 е наситена с палитра от различни нюанси на синьо до по-решителни цветове като вишнево и светло лилаво, които са най-актуалните цветове за сезона.
Красивата кубинска архитектура е вдъхновение за тяхната ексклузивна серия принт, създадена за тези, които се стремят да бъдат неповторими.
Всеки един от тези елементи, съчетани от вдъхновението на основната тема, допринасят за изграждането на една стилна и джентълменска визия.

Мода

Свързани Публикации