Антония Тончева и нейният бранд C-Ajoure дебютират в Haute Coture вечерта на SFW 2016
Модният бранд C-Ajoure е авторска марка на дизайнера Антония Тончева. C-Ajoure предлагат облекла, които предоставят комфорт на тялото и личността. Използващи изцяло фини и естествени тъкани, които подбират внимателно. Всяка материя бива тествана на устоичивост във времето.
Освен красотата, практичността е изключително важна за дизайнерката на C- Ajoure. Предпочитаните тъкани са висококачествени материи – коприна, фина вълна, лен, памук – без допълнителна химическа обработка, както и ръчно изработени дантела и декорации. Съчетани с прецизността, с която се отнасят към пропорциите и детайлите, те гаранират дълъг живот на моделите и ги превръщат в предпочитано и любимо облекло както за ежедневието, така и за специалните случаи в живота.
Дизайнерът Антония Тончева е родена в Бургас, завършва висшето си образование в Суриковския художествен инстутут в Москва, където придобива и магистърска степен. От 1998 г. работи в областта на модния и интериорния дизайн. През 2005г. създава C-Ajoure и се отдава на бутиковите облекла и индивидуалната работа с клиентите. Благодарение на нейния богат опит и фин усет към детайла, студиото си изгражда отлична репутация сред своите клиенти.

fashion2 fashion3

C-Ajoure дебютира на подиума на Sofia Fashion Week в четвъртата Haute Couture вечер на грандиозното събитие,  обещаващи бласкава нова колекция, специално за модното издание.

Мода

Свързани Публикации