Ирен и Елена – The Blonde Stars Blog

iren

След страхотното миналогодишно представяне на цветните и толкова готини Bloom Stars, на първото издание на Sofia Fashion Week, тази година те застават на първите редове в лицето на модните блогъри – Ирен и Елена. Момичета, със заразяваща харизма и цветен стил, които ще ви омагьосат с чара и цвета, който придават на живота, а заедно с това и в техния блог.

Theblondestars

The Blonde Stars е естественото допълнение към Bloom Stars, споделят те. Това е блогът на Ирен и Елена. Тяхното местенце, с всички тенденции, новости и вдъхновения, на едно място. Елена също е част от Bloom Stars и се занимава с маркетинга на бранда.

the blonde stars

Идеята за създаване на общ блог идва от факта, че самата Елена, до скоро подържа собствен моден такъв – De Cherie, но решава, че по-интригуващо за нея и читателите ú, ще бъде да обедини „сили“ с Ирен. Резултатът – повече от перфектен. Млади, талантливи, с изключителна индивуалност и супер разпознаваеми, двете blondies,  рамо до рамо като сестри, в мислене, нови идеи и амбиции.

В The Blonde Stars може да следите всичко случващото се с Bloom Stars, новини от света на модата, интересни събития и най – любимото на Ирен и Елена – срещите с талантливи и успели, млади българи.

блоом

bloom

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации