Charlotte Olympia в колаборация с M.A.C – пролетна палитра чувственост

MAC_ProjectCO_BlotFilm_white_300dpiCMYK_1

Дизайнерски луксозни обувки, чанти и аксесоари  на  добре познатия бранд Charlotte Olympia и козметичният гигант M.A.C обявиха  пускането на съвместна колекция през септември миналата година, а ето и най-накрая подробности за изключителната колаборация.

MAC5

 

Линията, направена в стила на “Златния Холивуд”, любим стил Шарлот, включва 21 артикула: три червила, спирали, течен лайнер за клепачи и лакове. Специално място в колекцията, разбира се, имат аксесоарите: сгъваеми огледала, козметични чанти, накратко казано, козметика, която е обречена да се превърне в Instagram-мечта. Излишно е да споменаваме, че всички туби, бурканчета, бутилки са декорирани с печата марка  на Charlotte Olympia – златната паяжина.

MAC1

“Мисля, че съм влюбена в блясъка. За мен това е завинаги, не е просто мода. Това е начин на живот: грим, коса, дрехи, аксесоари, спиртни напитки”, споделя Шарлот.

Колекцията ще бъде пуснат в продажба 24 март, а всичко ново и предстоящо може да откриете на  официалния сайт M.A.C.

MAC_ProjectCO_Lipmix_Crimson_white_300dpiCMYK_1 MAC_ProjectCO_Lipmix_Red_white_ MAC_ProjectCO_Lipstick_LeadingLadyRed_white MAC_ProjectCO_LiquidEyeLiner_NearlyNatural_white_ MAC_ProjectCO_MakeUpBag_white_ MAC_ProjectCO_MirrorCompact_white_ MAC_ProjectCO_StudioNailLaquer_GoodOldDays_white_ MAC_ProjectCO_StudioNailLaquer_To-Have-or-Have-Not_white_

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.