Пролетни грим визии от Max Factor

За пролетно-летния сезон Max Factor  ни представят 4 нови вдъхновяващи грим визии. Изкусителният ангел на Victoria’s Secret Кандис Суанпоул, която е лице на марката вече трета година, представя четирите пролетни визии на марката. Суанполу, която очаква, своето първо дете (може да си припомните тук), е едно от най-предпочитаните и емблематични лица на козметичния гигант. Изтънчена, изразителна и толкова красива, Кандис споделя няколко съвета за безупречна бюти визия:

Вижте предложените грим визии на Max Factor представящи наситените цветове за устни на колекцията Marilyn Monroe, в съчетание с изразителен поглед, постигнат със спиралата Voluptuous False Lash Effect.

max-factor -4 max mactor - 1 max -factor - 2 max - factor- 3

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.