“Мегами” – новата дестинация на нощна София

“Мегами” – новото  луксозно заведение в хотел “Маринела”, официално отвори врати в четвъртък вечерта, със заявката да бъде най-доброто място за нощен живот в София.

glomour2

Повече от петстотин гости, присъстваха на дългоочакваната церемония по откриването. “Мегами” – елегантно съчетание на черно кадифе и кристали, изключително модерно и съвременно място, което обещава да бъде едно от най-предпочитаните и различни места за страхотни нощни преживявания.

megami

За доброто настроение на гостите в първата от трите вечери, посветени на откриването на „Мегами“, се погрижи хитовата изпълнителка Цветелина Янева, а сред гостите се откроиха колегите й Илиян и Бони, топ моделът Наталия Гуркова, Ирина Папазова, Мис България 2007 Юлия Юревич и колежките й от модна агенция „Визаж“ и много други светски персони.

megami 2

Анелия бе специалният гост изпълнител в третата вечер от откриването на “Мегами”.

megami3

Сервитьорите в “Мегами” разполагат с ветрила, които най-често вадят, за да повеят на някоя особено разгорещила се в танците девойка. Или пък да направят дискретен заслон на влюбена целуваща се двойка. Футболната звезда Красимир Балъков, който празнуваше рождения си ден същата вечер в зала „Силует“ на 19 етаж на хотел „Маринела“ , продължи тържеството си заедно със своите приятели в клуба.

glomour glomour2 mg

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации