Един коктейл Lancôme Juicy Shaker, моля!

Едно от любимите ни предложения за цветно настроение, сочни и плътни устни, създадени за целувки, е новото двуфазно цветно олио за устни на Lancôme.Бранда представя новия си козметичен продукт за устни Juicy Shaker. Истински шейкър от нюанси, новости и предимства.

Безпрецедентно „shake it“ нанасяне, изненадваща двуфазна формула, която смесва пигменти с олиа, грижа за устните и уникален апликатор…

Неговата изненадваща двуфазна текстура позволява смесване на блясък и комфорт на олиото с цвета на лакиращите пигменти. Резултатът е изобилие от адаптиращ се, бляскав финиш и грижа за устните като ефект от олио, без лепкаво усещане. Истински разкош!

Един коктейл Lancôme Juicy Shaker, моля!

Lancome-Juicy-Shaker-Lips-2016

Juicy Shaker съчетава комфорт с цвят от прецизно дозирани пигменти в множество цветове и адаптиращ се финиш… Разпръскващ се агент, гарантира еднородно сливане на пигментите, когато се разбърка текстурата, за перфектен цвят при нанасяне.

Нанасяйте докато постигнете желаната наситеност на цвета1

Lancome-Juicy-Shaker-Lips-

Lancome-Juicy-Shaker-Lips-2016-

 

Lancome-Juicy-P-Mangoes Lancome-Juicy-P-Cherry Lancome-Juicy-Apri

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.