Избират “Мистър България 2016” на 10 май

Кастингът за “Мистър България 2016” на 23 април в хотел Маринела.

В гала събитието ще се включат 22 момчета, които ще покажат своя чар и обаяние в няколко кръга.

Участниците в ” Мистър България 2016″  ще дефилират с любимите бански на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Джордж Клуни- ‘‘Vilebrequin”.

След актуалните плажни облекла ще се насладим на  най-новата спортна колекция на Carducci, заедно със стилните и елегантни костюми на M’SUIT, които за първи път видяхме на  мащабния моден форум Sofia Fashion Week 2016, преди седмици. Водещи на престижния конкурс  ще бъдат очарователната Деси Цонева и актьорът Стефан Попов.

С тежката задача да оценят кой е най- красивият българин, ще се заемат носителката на короната ”Мис България ”- Наталия Гуркова, лицензиантката на конкурса “Мис Югозападна България”- Ани Палашева, класиралата се на шесто място българка на ” Мисис Свят 2016″- Десислава Крайчева и Мария  Бонева – Sofia Fashion Week. Code Fashion е официален  медиен партньор на събитието и ще ви запознае отблизо с всеки един от претендентите за “Мистър България 2016″.

В очакване да потвърди своето присъствие в журето, е световно известният дизайнер Майкъл Херера, или както всичко го познаваме като просто ” М ”. Създател на  модната линия – MTHEMOVEMENT ,  дизайнерът има дълъг списък със звездни клиенти като Аштън Кътчър, Британи Мърфи, Бритни Спиърс, Джесика Алба и много други.

Зад организацията на  тазгодишната  надпревара за ”Мистър България”,  стои популярният лайфстайл специалист Атанас Лазаров, който е лицензиант на марката и собственик на PRofile Intetnational, заедно с екип от 30 души – хореографи, дизайнери и модни специалисти.

Собственик на марката ” Мистър България”  е музикалния продуцент Доно Цветков. Генерален партньор на събитието е БНТ Свят, който ще излъчи бляскавото събитие. Кои ще бъдат специалните изпълнители тази година, все още се пази в тайна, но организаторите обещават мнгоо изненади.

За първи път в историята на конкурсите за красота, всички момчета ще преминат през 3D сканиране, а изготвените фигури ще бъдат продадени на търг с благотворителна цел.

Като генерални спонсори, реномирания хотел “Royal Spa  Hotel”- Велинград и дизайнерския хотел ” Dune”, ще връчат своите специални награди на победителите в конкусра.

Всички желаещи да се запишат за участие на кастинга, могат да изпратят информация, снимки и телефон за контакт на посочения адрес :profile.bg@gmail.com

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации