Днес стратрира кампанията World Recycle Week

Както всяка година от 2013 г. насам, H&M подкрепя страхотната инициативата World Recycle Week и през седмицата 18-24 април, с идеята да събере 1000 тона стар текстил за рециклиране, в своите над 3600 магазина по света.

Кампанията цели да се предотврати текстилния отпадък, който отива към боклука, за да се намали нуждата от добиване на нови ресурси за производство на текстилни нишки и да се затвори производствения цикъл в модната индустрия.

Водещото лице в тазгодишната кампания на шведския моден гигант е певицата M.I.A, която е и главна героиня във видеото “Rewaer it”, вдъхновяващо клиентите да рециклират техните стари и нежелани дрехи, за да затворим всички заедно кръга и да премахнем сметищата.

С нейния личен стил, отношение към устойчивото развитие и страст към опазването на околната среда, M.I.A.  брилянтно олицетворява потребителя с отговорно съзнание и отношение.

https://www.youtube.com/watch?v=bhcGN9fqraQ

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации