Нора Шопова първата българка корица на VOGUE

Магнетичният български топмодел Нора Шопова грее на априлската корица на модната библия Vogue. Броят за месец април на турското издание е озарен от прелестните черти на панагюрката, съобщават от модната агенция.

Топмоделът, откритие на агенция “Ивет фешън” е първата българка, която е украсявала корицата на най-популярната модна библия в света.

нора

Още през 2014 г. тя бе заснела корица за изданието и сега това е втори грандиозен успех.

Нора е снимала за множество световноизвестни брандове и списания из цял свят. През годините блести и от кориците на румънския  Elle, немската Grazia. Нора заснема сесии и  за модни списания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan.

През 2014 г. Нора Шопова печели наградата „Модел на годината” на сп. Grazia, а през 2015 година се нарежда в престижната класация на сп. Forbes – „Топ 70 на българските знаменитости”.

Кариерата ѝ минава през модни столици  като Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио.

nora5

nora8

Шопова има изключителна харизма и уникално излъчване, в които се корени нейният успех. Освен върху модната си кариера, тя работи и върху магистърската си степен по Право. Едно истинско доказателство, че красотата, интелигентността и изтънчеността, вървят ръка за ръка.

nora3 nora4 nora6 nora7 nora1 nora2 nora7

снимки: Ивет Фешън

Мода

Свързани Публикации