Мерлин Арно създаде колекция от птичи пера и еленови рога

Популярната състезателка по лека атлетика и боди фитнес Мерлин Арно, представя своя нов екстравагантен проект. Бизнес дамата, която преди броени дни се нареди в челната тройка на националния турнир по бикини-фитнес в Пловдив, изгрява с още по-ново амплоа на дизайнер.

На 30 юни в резиденция “Анастасия” Мерлин ще представи колекция от авторски облекла, създадени от нея от един необичаен материал – пера на птици. Арно е изключително идеен дизайнер, който представя своята нова линия, разработена съвместно с Тина Бачев.
арно 4
Нито едно животно не е пострадало за създаването на колекцията, споделят от екипа. Събраните пера са единствено и само от линеещи птици. Освен това, в нетрадиционната колекция ще видим тоалети с опадали рога на елени и сръндаци, които Арно е събирала по резервати специално за своята модна линия.
арно 2
В авангардното шоу ще участват известният оперен певец Стоян Бончев, художникът Иван Яхнаджиев и цигуларят Иван Пенчев. Денс танцьорът Атанас Месечков ще се погрижи за доброто настроение на публиката, докато Мерлин сменя модните  тоалетите, чиито модели ще представя самата тя.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации