Три дни до втория полуфинал на Евровизия. Успех, Поли!

Остават три дни до втория полуфинал на “Евровизия”, когато на сцената в Стокхолм нашата Поли Генова ще изпее песента си “Ако любовта беше престъпление“.

Шведската столица  е подчинена на еуфорията около Евровизия. Дори и звукът за изчакаване на светофарите е заменен с песните от конкурса. В центъра на Стокхлом,срещу операта и кралския дворец, е построено т. нар. “Селище на Евровизия” с две сцени, на които всички изпълнители имат кратки промо участия, предават от БНТ.

Преди няколко дни Поли направи и втората си голяма репетиция на сцената на “Евровизия”. Най-важният момент, в който се определя как точно ще излезе Поли на сцената, как ще бъде показана от всичките 13 камери в залата. Зад създаването на „If love was a crime” (#ILWAC) стои международен екип от композитори и музикални продуценти – Борислав Миланов, Себастиан Арман и Йоаким Бо Персон, а в изпълнението на музиката се включи Теодосий Спасов.

На репетициите, Поли показа своят тоалет, с който ще се представи на престижния формат.Според правилата на песенния конкурс на репетициите участниците се явяват с костюмите, с които ще излязат и на големите концерти. В шведската зала “Глобен Арена”, Поли ще представи страната ни в нестандартна дреха от кожа и плат, като вместо пола тя ще носи черна кожена пелерина.

поли рокля 2 поли рокля

Екипът на Code Fashion пожелава успех на очарователната Поли Генова!

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации