5 достъпни фон дьо тена, които професионалните гримьори използват

Списание Allure сподели мнението на някои от най-добрите гримьори в света за това кои фон дьо тени от масовия клас гарантират най-добър финиш. Ето и петте продукта, които те препоръчват:

  1. L’Oréal Paris True Match Super Blendable Makeup.

Base-True-Match---Loreal

“Продуктът се разнася прекрасно и с лекота върху кожата, а гамата от нюанси е наистина впечатляваща. Харесва ми и това, че този фон дьо тен не съдържа масла, което го прави перфектен дори за проблемна кожа. Ако го нанасяте с влажна гъбичка, ще получите естествено и сияйно, но в същото време достатъчно плътно покритие” —сподедля Робърт Грийн, гримьорът на Ашли Олсън.

2. Maybelline Fit Me Dewy + Smooth

upclose maybelline fit me foundation

“Обожавам сияйната кожа, а текстурата на този фон дьо тен е перфектна за целта. Има добра покривност, но изглежда съвсем естествено и леко. Аз лично обичам да го нанасям с пръсти сякаш нанасям ходратиращ крем, а ако искам да постигна по-плътно покритие, просто добавям още един тънък слой.” — Морган Мартини, гримьор на Адриана Лима и Джиджи Хадид.

3. Sonia Kashuk Perfecting Luminous Foundation

sonia

“Продуктът има кремообразна формула, която не стои като маска и кожата изглежда естествено и се усеща хидратирана. Финишът е сияен и свеж. Покривността е лека към средна и се запазва сравнително дълго върху кожата.” —Тама, громьор на Лив Тайлър и Алекса Чънг.

4. Physicians Formula Super CC+ Color-Correction + Care Cream SPF 30

PFI-06234-6

“Обожавам този продукт, тъй като е веган и защитава кожата с SPF през целия ден.” —Азра Ред.

5. Revlon Colorstay

colorstay2

“Новата опаковка е с помпа, а продуктът е дълготраен, с матов финиш и SPF. Формулата е създадена специално за смесена или мазна кожа и абсорбира и контролира прекомерното омазняване” — Никол Уолмзи.

източник: missbloom.bg

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.