Истинско мъжество показаха участниците от Мистър България

Участниците от Мистър България доказаха, че могат да бъдат отбор.

IMG_3481
Поради непредвидени обстоятелства, конкурсът Mr. Bulgaria 2016 се отложи за 11.05.2016. Това беше решение на всички участници и организатори, които абсолютно солидарно подкрепиха един от претендентите Любомир Станков, който беше на специален хранителен режим заради, който не можа да понесе физическата натовареност по време на подготовката.
Любомир, който дойде специално от Лондон, за да участва в престижният конкурс, нямаше да може да участва на гала церемонията по препоръка на лекарите, но затова всички участници го подкрепиха и заедно с организаторите решиха, че трябва да бъдат заедно. Това е причината поради, която събитието се отложи с 24 часа, но всички се впечатлиха от невероятната сплотеност на момчетата и тяхното категорично желание да бъдат всички заедно на сцената на Mr. Bulgaria.
Това е прецедент в историята на Българските конкурси и той заслужава категорични адмирации. След като вечеряха в Club MARIONETTE, официалният клуб на събитието, момчетата релаксираха в Victoria Spa и сега репетират, за да покажат утре, че българският мъж, освен красив е и достоен приятел.
Очакваме Ви днес 11 май  в 19:30 часа, зала EFE CENTER HOTEL MARINELA, на конкурса Mr. Bulgaria 2016, а след това на официалното After Party с всички участници и VIP личности в Club MARIONETTE.

13116380_1621667398159022_4247389438773583282_o

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации