Playboy посреща лятото с Йоанна и специален футболен брой в чест на Евро 2016

Българо-гръцката богиня Йоанна Зисаки (Ιωάννα Ζησάκη) предизвиква от корицата на последния Playboy!
13147776_1364187960274432_2297905535672249052_o

Невероятната Йoанна Зисаки застана зад обектива на популярния фотограф Кирил Станоев, изкусния грим на  Евгения Джаферович, а в ролята на стилист влезе креативната Биляна Запрянова.

reklama za banski

В екипа реализирал фотосесията са Христо Запрянов и бившият футболист на Берое – Ваня Джаферович, победител в Сървайвър-Камбоджа и съпруг на Евгения. Домакин  на снимките бе хотел “Езерец” в Благоевград.

reklama ocila

Красивият  топмодел  Йоанна Зисаки е на 28 години, родена и израснала в Солун. Идва  в България, за да завърши образованието си по английска филология с втори език френски, за да бъде от полза в бизнеса на предишният ú приятел. Той е гръцки дизайнер, съсобственик в голяма фирма за бельо и бански. Благодарение на него, Йоанна е снимала за еротично издание в Гърция, страхотни реклами на дрехи и бижута.
reklama za belio
Продължава да пътува и прекарва една малка част от  времето си  в София, заради бизнеса на новият ú приятел, който е собственик на хотел със спортен тренировъчен център в Гърция, магазин за бижута и ITфирма. Получава  покана за участие в „Плеймейт“ конкурса миналата година.
playmate-sabitie-live
“Наскоро Йоанна получи предложение  за корица на списанието за месец юни, имаше и среща със своите почитатели в модерния хотел Маринела” ,допълват от Профайл. Покрай професионалните ú ангажименти в България тя получи покана  да стане “мис август”  в гръцкото издание на Playboy, а фотосесията ще бъде в средата на този месец.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации