Елена Брусарска се завръща на музикалната сцена с “Недей да питаш”

Снощи се състоя дългоочакваната премиера на новото парче на бившата вокалистка на Ice Cream Елена Брусарска. Дебютното солово парче носи заглавието „Недей да питаш”.

След година творческа почивка талантливата Брусарска се заврна с първи самостоятелен проект. Парчето е по текст на самата Елена, а музиката е нейна, в съавторство с хитмейкъра Jay Cee, който се е постарал с аранжимента на парчето. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Продуцент на „Недей да питаш” е Елена Брусарска.

брусарска

“Песента е със сантиментална стойност за мен, първо защото е дебютна и вложих много чувства и емоция и второ, защото съм изляла цялата си душа в нея”, споделя Елена. „Текстът е изповед с послание за нещата, преживени както в моя, така и в живота на много други хора. Сигурна съм, че всеки ще намери част от себе си в него“, допълва тя.

Вижте страхотното парче, което има претенцията да се превърне в един от горещите летни хитове, а ние сме сигурни в това.

https://www.youtube.com/watch?v=h4CviSJD09c

 

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации